Evenementen

Regelmatig organiseren de U-TECH community en haar projectpartners bijeenkomsten en events. Hier vind je een overzicht van de evenementenagenda.

Is er een event dat in dit overzicht niet mag ontbreken? Laat het ons weten.


21 jun
De Master Spreekt over... Digital Twins

Vergadercentrum Domstad, Utrecht

Tijdens het kennis- en netwerkevent van de HU 'De Master Spreekt...' op 21 juni belichten dr. Rob Peters en Peter Ritman Digital Twins in de infrastructuur. Een Digital Twin is een virtuele representatie van een fysiek object of systeem. Het combineert real-time gegevens met modellen en simulaties om inzicht te bieden in prestaties, gedrag en onderhoudsbehoeften.

25 jun
U-TECH Event: ICT-arbeidsmarktcijfers regio Utrecht 2024

Utrecht

Jaarlijks brengt U-TECH community de ICT-arbeidsmarkt voor de regio Utrecht in beeld. Op dinsdag 25 juni nodigen we beleidsmakers uit om in de kennissessie ‘ICT-arbeidsmarkt in paradox: overschot aan werkzoekenden, tekort aan geschikte kandidaten’ hierover met elkaar in gesprek te gaan. 

27 jun
Future of Work Congres: arbeidsmarktkrapte

Museum Speelklok, Utrecht

Op 27 juni spreken wetenschappers én experts uit de maatschappij over arbeidsmarkttekorten, op het jaarlijkse Future of Work congres. 

26 nov
Utrecht AI event 2024

Tivoli Vredenburg

De ontwikkelingen op het gebied van #AI gaan razendsnel. Maar het ontwikkelen van AI met positieve impact op de maatschappij gaat verder dan technologie alleen, en vraagt samenwerking tussen verschillende expertises en organisaties. Kom dit najaar naar ons unieke event en doe mee met meer dan 20 workshops!