Evenementen

Regelmatig organiseren de U-TECH community en haar projectpartners bijeenkomsten en events. Hier vind je een overzicht van de evenementenagenda.

Is er een event dat in dit overzicht niet mag ontbreken? Laat het ons weten.


16 apr
U-TECH ronde tafel digitaliseren MKB

Besloten

We gaan geregeld met een aantal gemeentes uit ons netwerk in gesprek over gerichte thema's. Dit keer focus op hoe we MKB kunnen helpen digitaliseren. We gaan in gesprek over de rol van de verschillende gemeentes hierin en er kunnen ervaringen met elkaar worden gedeeld.

18 apr
U-TECH community borrel

Europalaan 93, Utrecht

Kom in contact met U-TECH community partners, projecten en community-members op de netwerkborrel.

24 apr
Nederlands AI Congres, “De Nieuwe Horizon met AI: Collectief, Mensgericht en Kansrijk”

De Rijtuigenloods, Amersfoort

Stap 24 april samen met de Nederlandse AI Coalitie | NL AIC op de trein en reis mee naar de Nieuwe Horizon van AI. Word onderdeel van boeiende discussies over ethiek in AI, de noodzaak van onderwijs en nog veel meer. Ga het gesprek aan met vooraanstaande experts, beleidsmakers en branchegenoten, en kom tot nieuwe samenwerkingen en ideeën.

13 mei
Kennissessie - AI en de impact op je bedrijfvoering

Dotslash Utrecht

Iedereen praat over AI! Ben je benieuwd hoe AI de manier waarop we zakendoen transformeert en wat dit betekent voor je bedrijfsvoering? U-TECH community, advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef en verzekeraar CHUBB organiseren een kennissessie op 13 mei.

23 mei
Utrechtse ICT Challenge 2024

Spoorwegmuseum Utrecht

Na een succesvolle eerste editie, wordt op wordt op 23 mei de tweede editie van de Utrechtse ICT Challenge georganiseerd! 

Tijdens deze challenge werken ICT & Creatieve Technologie studenten aan projecten voor verschillende opdrachtgevers. Vanaf 16.00u laten deze Utrechtse ICT talenten op de expositie zien wat ze in hun mars hebben.