Programma MEET UP 7 maart 2024 | Verborgen talent

Datum: 7 maart 2024 
Tijd: 15.30-17.30 uur
Locatie: Dotslash, Europalaan 100 in Utrecht

Op donderdag 7 maart 2024 organiseren we bij Dotslash een MEET UP voor de U-TECH community. Het thema is deze keer Verborgen Talent. Waar valt verborgen talent te ontdekken en wie zijn de verborgen talenten waar je nu misschien nog niet aan denkt? Hoe kun je hen bereiken en aan je binden? Wat vraagt dat van je bedrijfscultuur en wat betekent het voor je bedrijfsvoering? 

Het programma:

15:00                Inloop

15:30                Welkomstwoord door Marjolijn Zwetsloot, directeur U-TECH community

15:35-16:00      Linda Bakker (senior onderzoeker lectoraat Organiseren van Waardig Werk HU) schetst de context: wat is ongekend talent?

                         Frans Hellings (diversiteitsmanager Brunel) schetst de praktijk: wat ziet hij, wat zijn ambities en waar wordt het lastig?

16.10 - 16.55    Subsessies (graag hieronder aanmelden):

Sessie 1

Er is geen tekort aan IT-talent. Je zoekt gewoon niet goed! 

Leer over vooroordelen over én de kracht van neurodivergent ICT-talent. Mensen met een ‘ander besturingssysteem’ weten aan te trekken is pas het begin. Voor groei, bloei en duurzame inzet is meer nodig. Je krijgt inzicht en praktische handvatten van experts.AuticonNL / ITvitae

Sessie 2

Lap jij nog steeds talent aan je laars? Blijf dat vooral doen!

Tekort aan ruim 5000 IT-ers…  Tja dat lossen we vandaag niet op! Niet zonder anders te kijken naar talent. Hoe kijk jij naar talent? Wanneer is iemand een talent en een potentiële werknemer? Hoe kijk jij bijvoorbeeld naar nieuwkomers? 
Kom ook in beweging en laten we samen kijken hoe we het tekort gaan wegwerken!

ITPH / Werk in het vooruitzicht

Sessie 3 

Van ongekend talent naar ongekende mogelijkheden 

Welk ICT-talent blijft ongekend? En hoe zorg je ervoor dat deze mensen niet langer verborgen blijven, maar een waardevolle rol in jouw organisatie gaan vervullen? In de breakout-sessies van TechMeUp discussiëren we over de huidige uitdagingen verborgen talent te vinden, aantrekken en behouden. Ook delen we tips van werkgevers die met succes het recruitmentroer omgegooid hebben. Benieuwd? Meld je aan! Laten we samen anders naar verborgen ICT-talent kijken en waarom het belangrijk is juist hen aan te nemen.   
TechMeUp

        

  

        

17:00 - 18:00  Netwerkborrel

Aanmelden sessies MEET UP 7 maart 2024

Voor welke sessie meld jij je aan

Bedankt voor je aanmelding!