home / nieuws / 🚀 ICT-talent werven, boeien en binden

🚀 ICT-talent werven, boeien en binden

14 februari 2024

Volgens experts zal de krapte op de arbeidsmarkt minimaal nog 10 jaar aanhouden. De traditionele manier van werving van nieuwe collega’s zal niet meer afdoende zijn om het personeelsbestand in een organisatie of bedrijf op peil te krijgen en te houden. We zullen dus anders moeten kijken, denken en vooral doen. 

NLwerktaanwerk en U-TECH Community nodigen je graag uit voor een inspiratiesessie waarin we vooral inzoomen op het thema binden en boeien van personeel en het slimmer organiseren van processen.  

Best practices 
Wat kunnen we leren van andere ondernemers en wat kunnen we leren van elkaar? Martijn Sennef van Ilionx deelt graag zijn best practices met de deelnemers tijdens deze sessie.

Nieuwe inzichten 
Je ontmoet afgevaardigden van verschillende bedrijven uit de regio Utrecht. We gaan met elkaar creatieve oplossingen verkennen voor de uitdagingen op de (ICT) arbeidsmarkt van vandaag. Hoe binden en boeien we ICT-medewerkers en hoe kunnen we processen slimmer organiseren? Praktisch en concreet. Zodat we aan het einde van de sessie een mooie set aan oplossingen hebben voor de regio Utrecht. 

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen! Houd deze datum vrij in je agenda, want het belooft een inspirerende middag vol kansen en ideeën te worden! 


Datum: dinsdag 12 maart 2024 

Tijd: 15.30 – 17.30 u (inloop v.a. 15.15 u) 

Locatie: Dotslash, Europalaan 400, Utrecht  

Voor wie: Ondernemers, arbeidsmarktprofessionals, HR-managers

Deelname is gratis. 

Aanmelden