home / nieuws / Investeer nu in de 21st century skills

Investeer nu in de 21st century skills

09 mei 2022

Investeer nu in de 21st century skills voor de baan van de toekomst

De komende jaren verdwijnen er banen én komen er nieuwe banen bij. Banen die vragen om nieuwe vaardigheden. Voor de ontwikkeling van deze vaardigheden heeft JobOn met landelijke partners het FutureLab programma ontwikkeld. Een programma waarmee je inzicht krijgt in deze nieuwe vaardigheden, je netwerk vergroot en kennis opdoet over de technologische ontwikkelingen.

 

Het FutureLab is een interactief programma waarmee je de kans op een baan, nu of in de toekomst, vergroot. Het FutureLab start maandelijks met een nieuwe trainingsgroep. De eerstkomende opleiding start op maandag 9 mei, vervolgens is lab 2 op 16 mei en lab 3 op 23 mei. 

 

Werk voor iedereen: “Met FutureLab kan jij als nieuwe digitaal talent een vliegende start maken.” 

Wethouder Linda Voortman – Gemeente Utrecht

 

FutureLab: een interactief programma

In een serie van drie (online) bijeenkomsten ga je op ontdekkingsreis met andere deelnemers onder begeleiding van een coach. Onze enthousiaste trainer neemt je mee in de digitale ontwikkelingen van nu. Wat vraagt dit van jouw digitale vaardigheden? Ook ga je met de deelnemers aan het werk in een uitdagende escape room en na de bijeenkomst kan je thuis aan de slag in de leerzame digitale leeromgeving van I am Digital. Na afloop van het programma is er meer bewustwording van de huidige ontwikkelingen en weet je de weg te vinden in de veranderde arbeidsmarkt. 

 

“Voor al die nieuwe banen is het noodzakelijk dat je digitale vaardigheden in huis hebt.”
Paula Zimmerman – Deelnemer FutureLab

 

Over JobOn

JobOn is de landelijke community voor werkzoekenden. We geloven in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken. Met inspirerende events en online trainingen vergroot JobOn het netwerk en de vaardigheden van werkzoekend Nederland. 

 

Meedoen?

Het FutureLab-programma is toegankelijk voor iedereen die wil werken aan verbetering van digitale vaardigheden en drie bijeenkomsten kan bijwonen. Het programma is gesubsidieerd door organisaties in Nederland in het kader van een leven lang ontwikkelen. Aanmelden kan via de website van JobOn.