home / nieuws / Kennissessie AI 13 mei 2024

Kennissessie AI 13 mei 2024

13 mei 2024

AI en de impact op je bedrijfsvoering 


Iedereen praat over AI! Maar hoe wordt het nu daadwerkelijke gebruikt in het bedrijfsleven? Ben je benieuwd hoe kunstmatige intelligentie de manier waarop we zakendoen transformeert en wat dit betekent voor je bedrijfsvoering?

Op 13 mei bespreken we tijdens de AI tafel van Dotslash de relevante (juridische) aspecten van AI-tools. We hebben speciale aandacht voor de Europese AI Act en wat dit betekent voor jouw onderneming. We hebben het ook over de hoognodige nieuwe kijk op kwaliteitscontrole van je product of dienst, aangezien de controle over de gehele keten een uitdaging is met continu veranderende in- en outputs, mede door AI. Hoe speel je hier als ondernemer op in? Welke acties moet je ondernemen? En hoe zit het met risico’s voor jou en je afnemers, en is dit eigenlijk wel verzekerbaar?  


De sessie wordt georganiseerd door U-TECH community & Dotslash in samenwerking met 3 partners:   

Van Diepen Van der Kroef is met ongeveer 75 specialisten in allerlei rechtsgebieden het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland. 
CHUBB is een wereldwijde verzekeraar. Met activiteiten in 54 landen en gebieden biedt Chubb commerciële en persoonlijke verzekeringen.  
Dotslash, de scaleup hub in Utrecht. Zij organiseren maandelijks een AI tafel om kennis en ervaringen over AI te delen en van elkaar te leren. U-TECH community is gevestigd in Dotslash 93. 


Aanmelden