home / nieuws / Maak kennis met Karianne Vermaas, programmamanager bij U-TECH community

Maak kennis met Karianne Vermaas, programmamanager bij U-TECH community

15 november 2022

Het team van U-TECH community is onlangs uitgebreid met Karianne Vermaas. Maak kennis met Karianne en kom meer te weten over de rol die ze gaat vervullen bij de U-TECH community.

 

Welkom Karianne! Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Hoi U-TECH community! Ik ben Karianne Vermaas en ik versterk vanaf nu het team van U-TECH community. Innovatie met ICT en digitalisering vind ik al sinds mijn studie Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht ontzettend boeiend. Inmiddels is die studie alweer een hele tijd geleden en werk ik al zo’n 20 jaar als onderzoeker, adviseur, project- of programmamanager aan innovatievraagstukken. Het liefst in maatschappelijke sectoren, zoals zorg, onderwijs & onderzoek en duurzaamheid.

 

Hoe ben je bij de U-TECH community terechtgekomen? 

De regio Utrecht is al bijna 30 jaar mijn thuis en stiekem ook mijn favoriete werkgebied. De link met U-Tech community is voor mij dan ook een logische. Mijn kennismaking met U-TECH community was tijdens het lanceringsevenement in september 2021. In corona-tijd volgde ik dat event op afstand, waarna ik er een verslag over schreef. In de periode daarna interviewde ik betrokkenen bij het U-TECH mkb loket, en schreef daar artikelen over. Ook bij de allereerste MEET UP was ik er voor de verslaglegging.

 

Waar ga je je bij de community voor inzetten? 

Ik ben heel blij dat ik nu nog meer mag doen voor deze mooie community! De komende tijd ga ik aan de slag met de vraag hoe we projecten - met een focus op het versterken van ICT talent in de regio - verder kunnen helpen. Met praktische ondersteuning (waar haal je geld vandaan bijvoorbeeld en hoe schrijf je een subsidie-aanvraag), een kritische blik en feedback, en door te zorgen dat de juiste mensen met elkaar in contact komen. Allemaal, zodat er meer projecten van de grond komen en kunnen opschalen. Daarbij hoop ik ook te blijven schrijven, te onderzoeken en vooral van alles te doen om U-TECH community verder te helpen. Binnenkort meer daarover!

Wil je vast contact opnemen, jezelf voorstellen, iets voorleggen, sparren? Ik spreek je graag! Je kunt me bereiken via: karianne.vermaas@u-techcommunity.nl