home / nieuws / Regionale ICT projecten en partijen in beeld met U-TECH talent

Regionale ICT projecten en partijen in beeld met U-TECH talent

01 juni 2022

We zijn hard op weg dé plek te ontwikkelen waar alle ICT-projecten, initiatieven, opleiders en bedrijven te vinden zijn. U-TECH talent is de overzichtlijke bundeling van de kennis over ICT-projecten en partijen in de arbeidsregio Utrecht.


Of je nu een ondernemer of HR-adviseur bent op zoek naar opleidingsmogelijkheden voor personeel. Of een opleider bent die wil weten wat er écht in je curriculum moet zitten om aan te sluiten op de arbeidsmarkt. Of je een samenwerking wil starten en op zoek bent naar relevante partners; in de U-TECH talent tool vind je overzicht, en daarmee inzicht en antwoorden.

 

Website in de maak

We hebben inmiddels al veel digitale tech bedrijven in de regio, samenwerkingen, onderwijsaanbod, subsidies en arbeidsmarktprojecten in kaart gebracht. Een website is in de maak waarmee deze informatie voor iedereen toegankelijk wordt. 

 

Jouw inbreng

Onze tool is zeker nog niet compleet. We kunnen ook jouw hulp gebruiken om het overzicht verder aan te vullen. Laat ons vooral weten als je mee wilt helpen! daan.oldenhof@u-techcommunity.nl