MEET the team : Susanne van Grinsven, programmamanager 

Ik ben Susanne van Grinsven en met mijn man en twee dochters woon ik al bijna 9 jaar in het prachtige Utrecht. Het heeft aardig wat omzwervingen gekost om hier uiteindelijk terecht te komen. Enschede is de stad waar ik ben opgegroeid om vervolgens naar Maastricht te vertrekken voor de Hoge Hotelschool. Daarna heb ik jarenlang in Amsterdam gewoond en gewerkt. Geen hotellerie voor mij, de creatievere evenementenbranche trok me veel meer. Voor verschillende evenementenlocaties heb ik de sales en het relatiebeheer op me genomen en het geluk gehad de mooiste bijeenkomsten, shows, congressen en evenementen mee te maken.
 
De klantgerichtheid die je in de eventbranche nodig hebt kwam ook heel goed van pas toen ik voor een HBO ICT-opleider ging werken als onboarding adviseur. Ik heb daar veel studenten uit de regio Utrecht geholpen met omscholen naar de IT. Mijn projectleiderschap voor het U-TECH project ICCU was mijn eerste bijdrage om me hard te maken tegen de mismatch op de IT-arbeidsmarkt. Het voelde al een logische stap dat ik mij bij U-TECH community als programmamanager voornamelijk mag richten op het publieke onderwijs.
 
De rode draad in mijn carrière is altijd heel duidelijk geweest: ik ga op zoek naar wat partners nodig hebben om hun doel te bereiken. Wat is nou precies de vraag, waar ligt een kans en waar loopt het vast? Door een duurzame relatie en echte samenwerking aan te gaan ben ik ervan overtuigd dat je veel meer impact kunt maken. Het is opvallend hoeveel relaties van U-TECH community vanuit hun passie of hele duidelijke missie werken. Er zijn zo veel succesverhalen te vertellen en positieve initiatieven om te delen. Heerlijk om daaraan bij te mogen dragen!
 
Waar loop jij nou tegenaan? Laat het me weten, ik drink graag een kop koffie met je! Susanne.vanGrinsven@u-techcommunity.nl