home / nieuws / Nieuwsbrief | april 2022

Nieuwsbrief | april 2022

05 april 2022

Netwerken

Wat fijn om weer meer naar buiten te kunnen gaan. Dan hebben we het niet over buitenlucht en voorjaarszon (ook heel lekker!), maar over live contact met het netwerk. Werkbezoeken, presentaties, workshops, netwerklunches; onze agenda vult zich weer met waardevolle bijeenkomsten. In deze nieuwsbrief meer daarover en ander nieuws van onze projecten en partners.

 

Visioning: de ICT-wereld in 2030 

Op 1 april organiseerde U-TECH community een werksessie om ervaringen en kennis uit te wisselen over ICT-talent. Want hoe ondersteun je ICT-talenten het beste? Hoe trek je talenten aan in deze tijden van krapte op de (ICT-) arbeidsmarkt? En hoe zorg je ervoor dat talenten zich ook binnen jouw organisatie continu blijven ontwikkelen? Interessante en ingewikkelde vraagstukken waar de deelnemers wel raad mee wisten.

Lees meer 

 

Oriëntatieprogramma naar IT: Pathways

Voor wie zich na de eerste kennismaking tijdens de TekkieWorden Week verder wil oriënteren is er Pathways, hét oriëntatieprogramma naar IT. Een training van 4 weken onder begeleiding óf 6 weken zelfstandig. Klik op de button voor meer informatie en aanmelden.

Lees meer 

 

Kijkje in de keuken bij de MKB Werkplaats Utrecht

Donderdag 24 maart brachten wethouder Klaas Verschuure en projectpartners een werkbezoek aan de MKB Werkplaats. Hier gingen zij in gesprek met studenten van MBO Utrecht die aan de slag zijn gegaan met vraagstukken over online marketing en digitalisering van ondernemers uit Overvecht.

Lees meer

 

Werkgevers en studenten treffen elkaar bij de Talent Pool

De Talent Pool is een virtueel platform waar studenten van NOVI Hogeschool IT-programma’s direct in contact komen met werkgevers die op zoek zijn naar nieuw IT-talent. Werkgevers kunnen zich presenteren en hun vacatures doelgericht onder de aandacht brengen. De Talent Pool organiseert regelmatig kleine meet-ups, waarbij bedrijven en studenten samen worden gebracht. 

Lees meer 

 

Agenda

08 april 2022 | U-TECH community IT-netwerklunch 'War on Talent' 

09 mei 2022 | FutureLab030 Ontdek je digitalent | meer info 

19 mei 2022 | ICCU on Tour | Studenten van NOVI Hogeschool, Hogeschool Utrecht en ROC Midden Nederland nemen een kijkje achter de schermen bij de leukste IT-bedrijven van Utrecht | meld je bedrijf aan als je ook aan een ICCU event wil deelnemen via info@iccu.nl 

 

Join our community

Ben je het nieuwe Powered by U-TECH community-logo al tegengekomen? Projectpartners laten op deze manier graag zien dat zij deel uitmaken van onze community. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.